RSS Feed

Kelas Asas Decoupage April 2018

BungaTelur.com akan mengadakan kelas untuk mempelajari teknik decoupage di atas pinggan seramik/cermin kayu. Semua bahan akan disediakan. Hasil kerja boleh dibawa balik.

Jadual kelas adalah seperti berikut:

Tarikh: 29 April 2018, Ahad

Masa: 2:00 - 5:00 petang

Yuran: RM80

Tempat: Puchong (lokasi akan diberitahu kepada peserta yg serius)

Terhad kepada 6 peserta

Sesiapa yang berminat, sila email ke [email protected], atau sms/wa ke nombor 012 6482121 untuk maklumat lanjut. Peserta digalakkan membuat tempahan awal kerana tempat adalah terhad.

Untuk melihat contoh decoupage yang dihasilkan oleh peserta kelas sebelum ini, sila lawati http://news.bungatelur.com atau laman Facebook BungaTelur.com

Kelas Asas Decoupage

October 1, 2012 by admin

Untuk yang mencari tempat untuk belajar asas decoupage, kelas akan diadakan pada 7 Oktober 2012 selama 2 jam 30 minit bertempat di Puchong. Yuran RM60, bahan utk kelas disediakan dan hasilnya boleh di bawa pulang. Kelas asas decoupage ini akan bermula dari jam 3 petang.

Peserta kelas akan diberi pilihan samada utk membuat decoupage di atas pinggan seramik atau bingkai bercermin dari IKEA.

Selain dari belajar asas mewarna permukaan yang akan di decoupage kan, menggunting dan menampal napkin, peserta juga akan di ajar teknik shading dan tracing kata-kata seterusnya mewarna wording berkenaan di atas medium yang telah dipilih.

Dengan kemahiran asas tersebut, peserta dapat menghasilkan seni decoupage di atas pelbagai jenis bahan terbuang di rumah seperti kuali lama, botol kaca, tin biskut dan lain-lain.

Tempat utk kelas terhad kepada 6 peserta. Sila email di alamat farah[at]bungatelur.com atau SMS 012 6482121 utk mengesahkan tempat.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply